lørdag 7. mars 2009

handletur til managua

fredag dro vi til managua for å shoppe. vi hyret lester igjen som kjørte 12 av oss i lastebilen sin. managua er bare 1.5-2 timer unna.
da vi var nesten fremme ble vi stoppet av politiet. de lurte på hvor mange vi var hvor vi skulle og ville se PASS. hvem tar med seg pass på en dagstur 2 timer unna hjemme for å handle??? vi hade ingen pass- marianne hadde passkopi, men ha bare spurte de hvorfor hun hadde kopi og ikke det riktige.... ikke forstod vi hva de sa (var bare pedstudenter med gitt) og lester kan ikke engelsk så kunne ikke oversette. selv ble jeg bare sintere og sintere over det tullet de drev med- jeg mener- trodde de virkelig at vi ble smuglet eller noe?? de var veldig interessert i thanh da stakkart- hvor han kom fra og slikt- men ærlig talt de skjønner vel at vi ikke har eist til vietnam for å smugle med oss bærehjelp til shoppingen?? hele greia ble bare for dumt og vi skjønte etterhvert at det korupte poliiet selvfølgelig bare var ute etter penger......

etter en tlf til Rigo gav lester dem litt penger og vi ble sendt videre under tvil- guri så sint jeg ble;) rigo sa så at vi bør ikke reise noe sted rundt i landet uten pass- men det kunne han godt ha sagt litt før......;)

anyway- en fin dag med mye gåing i butikker- en glovarm kalkulator som regnet ut prisene i cordobas, dollar og kroner, og ganske mange handleposer med hjem.
kjøpte ikke så alt for mye- ingen sko faktisk;) men det var dyrere der enn hjemme i leon, men er merker og da- går mye i quiksilver;)

handledagen ble avsluttet med festlig lag langt ut i natten;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar